ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ & ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΠΗ

pita ap h kapi1sΤην Τετάρτη 9/3, σε μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση σε κέντρο διασκέδασης, με συμμετοχή  περισσότερων από 350 μελών τους, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής έκαναν τη γιορτή της πρωτοχρονιάτικης πίττα τους και μαζί το αποκριάτικο γλέντι τους.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Εντεταλμένος   Δημοτικός Σύμβουλος   Κοινωνικής Πολιτικής  Γερ. Βλάχος, η Αντιδήμαρχος Ελ. Πετσατώδη, ο πρ. Δήμαρχος Β. Γιαννακόπουλος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Τσιαμπάς, Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και Ι. Μυλωνάκης, η πρ. Αντιδήμαρχος Κ. Μοσχονά, η πρ. αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ Όλγα Χατζηευστρατίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσακού Β. Σαββίδης, η πρόεδρος των μελών Φ. Λάντα με όλη την Επιτροπή, η Δ/τρια Αντ. Γκίνη και στελέχη της Κοινωνική Υπηρεσίας, κ.α.

pita ap h kapi spita apok KAPI

 

Ημ/νία Δημ/σης : 10/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software