ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

im gΕκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας πραγματοποίησε  ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τη Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Διώνη» την Τρίτη 8 Μαρτίου στο "Κέντρο Γυναίκας" του Δήμου,

(Λεωφ. Μεσογείων 403, τηλ. 210 60 80 217). Το πρόγραμμα της περιλάμβανε κοπή της πίτας του Κέντρου,  προβολή της Αφγανικής κοινωνικής ταινίας “ΟΣΑΜΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ”  όπως και εργαστήρια και ομιλίες.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Εντεταλμένος   Δημοτικός Σύμβουλος   Κοινωνικής Πολιτικής  Γερ. Βλάχος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ι. Μυλωνάκης και η πρ. αντιδήμαρχος Μ. Μουχτούρη. Τις γυναίκες καλωσόρισε η Δ/τρια Κοινωνικής Πολιτικής Αντ. Γκίνη.

im g 1


8 Marti 1 sΝωρίτερα στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος πρόσφερε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής  τριαντάφυλλα στις εργαζόμενες. Τα τριαντάφυλλα στο σύνθημα "Ψωμί και τριαντάφυλλα" - το οποίο υιοθέτησαν οι 15.000 γυναίκες που παρέλασαν στην Νέα Υόρκη στις 8 Μαρτίου 1857 απαιτώντας λιγότερες εργατοώρες, καλύτερο μισθό, ίση αμοιβή ανεξαρτήτως φύλου και καταγωγής, δικαίωμα ψήφου και να σταματήσουν να απασχολούνται παιδιά σαν εργάτες - συμβόλιζαν το αίτημα για μια καλύτερη ζωή.

 

Ημ/νία Δημ/σης : 9/3/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software