ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 28/2-7:00μμ

| Νέα του Δήμου

apokriatiko pΤην Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γήπεδο Κοντοπεύκου, στις 7 μμ ο Δήμος Αγίας Παρασκευής διοργανώνει Αποκριάτικο Πάρτι με το  Λάκη Παπαδόπουλο και το Νίκο Ζιώγαλα.


Συμμετέχουν η Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη, ο Μανώλης Παπαδομαρκετάκης και το συγκρότημα του 1ου Λυκείου S.H.A.G.(Αιμίλιος Σουγιουλτζής Φωνή – Κιθάρα, Στάθης Δρακόπουλος και Σπύρος Γεωργάκης Ηλεκτρική Κιθάρα, Θανάσης Τσουκνίδας Drums, Χρήστος Βλάχος Μπάσο).
Στο χορό μέχρι τελικής πτώσεως πρωταγωνιστούν και ξεσηκώνουν τον κόσμο το τμήμα λάτιν του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού-ΠΑΟΔΑΠ, οι Χοροταξιδευτές, ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού,
τα Δημοτικά σχολεία Αγίας Παρασκευής και το Dance ClubΤο πάρτι κάνει την αρχή της μεγάλης αποκριάτικης γιορτής που διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με καθολική συμμετοχή των Νομικών του προσώπων και των Συλλόγων και φορέων της πόλης.  Ακολουθούν την Κυριακή 6 Μαρτίου:
•    Στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Παρασκευής (Νότου και Αιγαίου Πελάγους), 10:00πμ-1:00μμ:                                                                                                                          Μασκέ Παιδικό Πάρτι των Παιδικών Σταθμών-ΠΑΙΣΔΑΠ
•    Στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής, στις 2 μμ:                                “Αποκριάτικα...παντρέματα”.  Με  νύφη και γαμπρό, με σόγια και συμπεθέρους,  με έθιμα, χορούς και δρώμενα από όλη την Ελλάδα και με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Δημήτρη Μωραίτη και τη Φιλαρμονική του Δήμου Αγίας Παρασκευής, υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη.
Οι γιορτή θα ολοκληρωθεί με τα Παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα, που θα διοργανώσει ο  Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός-ΠΑΟΔΑΠ.

PARTY

 

Ημ/νία Δημ/σης : 24/2/2016

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software