ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ 2015-2019

eps4Εγκρίθηκε στις 10/2/2016 από το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής (με μεγάλη πλειοψηφία) το Σχέδιο της Α’ Φάσης του Επιχειρησιακού Προγράμματος και του Στρατηγικού Σχεδιασμού 2015-2019 του Δήμου Αγίας Παρασκευής.


Η απόφαση αναρτάται επίσημα στη «Διαύγεια» και θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη από το νόμο Διαβούλευση διάρκειας δύο εβδομάδων, για την οποία θα υπάρξει νέα ανακοίνωση από το Δήμο. Υπενθυμίζουμε ωστόσο ότι η  διαβούλευση για το Στρατηγικό Σχεδιασμό έχει ξεκινήσει από τις 15/11/2015 με την ανάρτηση του Σχεδίου στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.agiaparaskevi.gr και στο πλαίσιο της διοργανώθηκε την Κυριακή 29/11/2015 στο  «Δημόκριτο» εκδήλωση για την παρουσίαση του Σχεδιασμού, με πολύ μεγάλη συμμετοχή Δημοτών, ενώ  παράλληλα λειτουργεί  το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο όσοι πολίτες επιθυμούν μπορούν να  αποστέλλουν  σχόλια και προτάσεις.
Μετά την ολοκλήρωση της Διαβούλευσης θα ακολουθήσει η Β΄ φάση κατάρτισης όπως και η συνολική έγκριση του πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος που θα αποτελέσει το εργαλείο για την άσκηση πολιτικής από τη Δημοτική αρχή σε όλα τα ζητήματα αρμοδιότητας του Δήμου  και εν δυνάμει για όλα τα τοπικά θέματα με στόχο την υλοποίηση του οράματος μας για την πόλη,  όπως αυτό αποτυπώνεται στο Στρατηγικό Σχέδιο και θα αναλύεται στα ετήσια προγράμματα δράσης του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων μέχρι το 2019.

 Ημ/νία Δημ/σης : 11/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software