ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

KDBMΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής ενημερώνει ότι τα μαθήματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) ολοκληρώθηκαν όπως και ότι το Κέντρο θα είναι ανοικτό μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάθε Τετάρτη 17:00-19:00 και Πέμπτη 16:00-18:00 στο 2ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Υακίνθου 25).
Τις παραπάνω μέρες και ώρες οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν τις βεβαιώσεις παρακολούθησης και τις ίδιες μέρες και ώρες μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά στο 210-6081604 για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει σχετικά με την συνέχιση του έργου. 
Επίσης, σας υπενθυμίζουμε την ανάγκη συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου αξιολόγησης για τις παρεχόμενες υπηρεσίες εκπαίδευσης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης. Το ερωτηματολόγιο αυτό βρίσκεται και συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://axiologisi-kdvm.inedivim.gr/default.aspx?page=axiologisi
Επιλέξτε το κατάλληλο ερωτηματολόγιο μεταξύ των διαθέσιμων. Διαφορετικό είναι για όσους έχουν ολοκληρώσει κάποιο τμήμα (απόφοιτοι) και άλλο για όσους παρακολουθούν τώρα (εκπαιδευόμενοι). Η συμβολή σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού μέσα από την ανάλυση των συμπληρωμένων ερωτηματολογίων θα προκύψουν χρήσιμα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στη βελτίωση και εξέλιξη της λειτουργίας του Κέντρου.
Υπεύθυνοι Προγράμματος:
•Γκούβης Δημήτρης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας
•Σακέλλη Δέσποινα, Υπεύθυνη Οργάνωσης
 kdvm olo
 
Ημ/νία Δημ/σης : 5/2/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software