Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

keraia ThirasΑποξηλώθηκε σήμερα Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, από ειδικό γερανοφόρο, κεραία κινητής τηλεφωνίας επί των οδών Θήρας2 & Ολυμπίας στην Αγία Παρασκευή, δικαιώνοντας τον αγώνα του Δήμου και της επιτροπής κατοίκων. 
Είχαν προηγηθεί απόφαση ανάκλησης της άδειας της κεραίας από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής στις 30/7/2015, η απόρριψη της προσφυγής (της εταιρείας) για ακύρωση της   από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής στις 2/11/2015 και απόφαση ανάκλησης της άδειας από τον Αντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) στις 22/12/2015. Η άδεια είχε χορηγηθεί στις 15-10-2014 από τη ΕΕΤΤ στην Εταιρεία COSMOTE - ΚΙΝΗΤΈΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. 
Υπενθυμίζουμε επίσης ότι:
Με απόφαση της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακλήθηκαν το καλοκαίρι δύο ακόμη άδειες κεραιών κινητής τηλεφωνίας. 
Η Δημοτική Αρχή Αγίας Παρασκευής στοχεύοντας  στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας των κατοίκων και των εργαζομένων στα διοικητικά όρια του Δήμου μας, και ιδιαίτερα των ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού (νήπια,  βρέφη,  κωφοί και ασθενείς με εμφυτεύματα), από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, έχει προβεί στη σύσταση διεπιστημονικής επιτροπής ανάλυσης και αξιολόγησης της υφισταμένης κατάστασης στον Δήμο Αγ. Παρασκευής με σκοπό τη σύνταξη πρότασης για τον καθορισμό του απαιτούμενου αριθμού και την ορθολογική χωροταξική κατανομή των κεραιών Κινητής Τηλεφωνίας στα διοικητικά όρια του Δήμου, ως περιοχής πιλοτικής εφαρμογής.
Το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 23 Δεκεμβρίου 2015, αποφάσισε ομόφωνα  την τρίμηνη αναστολή χορήγησης εγκρίσεων εγκατάστασης Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας και συναφών εγκαταστάσεων από τις αρμόδιες πολεοδομικές υπηρεσίες.  
Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το Δημοτικό Συμβούλιο, την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, την αντιδήμαρχο Ελισ. Πετσατώδη, τις Υπηρεσίες Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, την επιτροπή κατοίκων Κοντόπευκου και όλους όσοι εργάστηκαν για να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 25/1/2016
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software