ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ

geuma agΓεύμα Αγάπης με πλούσια εδέσματα, κρασί και  μουσική πρόσφερε στους απόρους της Αγίας Παρασκευής (όπως κάνει κάθε χρόνο) την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015  στην «ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ» ο ιδιοκτήτης της Κ. Σερβίου.
Στο γεύμα παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής  Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Κ. Σερβίου, τους εργαζόμενους και τους εθελοντές και ευχήθηκε να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους με την ίδια πίστη και δυναμική για μια καλύτερη χρονιά  για όλους, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος  Κοινωνικής Πολιτικής Γερ. Βλάχος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Καβρουδάκη-Δημητρίου, εκ μέρους της Δημοτικής Παράταξης «Η Πόλη μας» ο Σπ. Παπασπύρος όπως και στελέχη της Κοινωνικής Πολιτικής και του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου.

Ημ/νία Δημ/σης : 30/12/2015