ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ UNICEF ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

tlm 1Συγκινητική υπήρξε η ανταπόκριση και η συμμετοχή των μελών του Κ.Α.Π.Η. Αγίας Παρασκευής   στον ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ UNICEF:
«Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα», που έγινε στην ΕΡΤ τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015.  Διοργάνωσε την ίδια μέρα Χριστουγεννιάτικο Bazaar  με γλυκά και στολίδια που έφτιαξαν τα μέλη των Ομάδων Κατασκευών – Εργόχειρου – Ζωγραφικής – Ζαχαροπλαστικής και διέθεσαν τα έσοδα στον τηλεμαραθώνιο.
Για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, αλλά και την σταθερή υποστήριξη  του Δήμου Αγίας Παρασκευής στους πρόσφυγες,  με συνεχείς αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης στις δομές που τους φιλοξενούν στην Αττική, στη Μυτιλήνη, στη Χίο, στη Σάμο και στη Ρόδο, μίλησε ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος στη ζωντανή σύνδεση  της  ΕΡΤ με το ΚΑΠΗ κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθωνίου. Ακολούθως, αφού ο εκπρόσωπος της UNICEF κ. Λουζιώτης ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και το Δήμαρχο  για την ανταπόκριση τους,  μίλησε και  η κ. Μαρία Στεφάνου εκ μέρους των μελών του ΚΑΠΗ η οποία έκφρασε με αμεσότητα και συγκίνηση τα αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Tilem1
tlm 2