Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

christ horΜε μεγάλη χαρά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα φιλοξενήσει στην Κεντρική Πλατεία από 18 Δεκεμβρίου έως και 1 Ιανουαρίου το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Ένωσης Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγίας Παρασκευής-ΕΝΕΒΑΠ. 
Από τα  ξύλινα σπιτάκια του χωριού θα μπορεί κανείς να προμηθευτεί παιχνίδια, γλυκά και προϊόντα υγιεινής διατροφής από επιχειρήσεις της Αγίας Παρασκευής, όπως και να ενημερωθεί για προϊόντα και  υπηρεσίες τοπικών επιχειρήσεων καθώς και για δομές  και δράσεις του Δήμου Αγίας Παρασκευής. 
Το χωριό θα είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για τα παιδιά αφού θα υπάρχουν εργαστήρια κατασκευών, Ξυλοπόδαροι, Ξωτικά και Νεράιδες με μπαλονοκατασκευές, Χριστουγεννιάτικο Ταχυδρομείο, Μασκότ, Καλλιτέχνες με καρικατούρες, face painting Χριστουγέννων και Θρόνος του Άγιου Βασίλη. Επίσης θα υπάρχει χάρτης του χωριού με πλήρες πρόγραμμα των δρώμενων που θα μοιραστεί στα Σχολεία της Αγίας Παρασκευής. 
Το χωριό ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 6:00μμ και «εγκαινιάζεται» με  μια μεγάλη γιορτή και πολλές εκπλήξεις ίδια μέρα στις 8:00μμ στην Κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
 
christ horio
christ horio p
Ημ/νία Δημ/σης : 14/12/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software