ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ

| Νέα του Δήμου
fylaxi phΗ Δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής με συνεχή και συστηματική προσπάθεια υλοποιεί τα απαραίτητα έργα που αλλάζουν ριζικά την αισθητική, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια των Παιδικών Χαρών.
Έτσι στη διάρκεια του τρέχοντος έτους ανακατασκευάστηκαν και πιστοποιηθήκαν εννέα (9) Παιδικές Χαρές, ακολουθούν  άμεσα άλλες τρείς (3) και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2016 οι τελευταίες τρείς (3) .  
Δυστυχώς όμως, κάποιοι προβαίνουν σε βανδαλισμούς ή ακόμα, όσο κι αν αυτό εκπλήσσει, και σε δολιοφθορές (π.χ. κούνια νηπίων στην Παιδική Χαρά της Κεντρικής πλατείας). 
Η Δημοτική αρχή αποφασισμένη να προστατεύσει τις Παιδικές Χαρές της Αγίας Παρασκευής ώστε να διατηρηθούν όμορφες και ασφαλείς για τα παιδιά, ανέθεσε στις αρχές Νοεμβρίου τη φύλαξη τους σε ειδική εταιρεία. Ταυτόχρονα καλεί τους πολίτες να συμβάλουν ειδοποιώντας άμεσα το Δήμο μόλις εντοπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στα  παιχνίδια και τον εξοπλισμό τους.  
 
Ημ/νία Δημ/σης : 18/11/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software