ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

| Νέα του Δήμου
prosf peiraiasΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής διά της υπεύθυνης του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου εθελόντριας Ντ. Μανωλοπούλου και σε συνεργασία με την Παμπειραϊκή Οργάνωση Υποδοχής Προσφύγων (που οργανώθηκε αυθόρμητα από πολίτες του Πειραιά)
προσφέρει κάθε βδομάδα νερά, πορτοκαλάδες, αρτοσκευάσματα, μπισκότα και σοκολάτες  στους πρόσφυγες που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά πριν οδηγηθούν στα κέντρα υποδοχής. 
Στο σημείο αποβίβασης, οι πολίτες του Πειραιά προσφέρουν νερό, χυμούς, μπισκότα, γάλα για τα παιδιά, είδη υγιεινής καθώς και ένα πληροφοριακό φυλλάδιο στη γλώσσα τους με κάθε  πληροφορία που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη. Πάνω από όλα όμως τους προσφέρουν ένα ζεστό χαμόγελο και την αίσθηση ότι είναι καλοδεχούμενοι.
Από πλευράς του Δήμου  Αγίας Παρασκευής ενισχύσαμε την κίνηση αυτή διαθέτοντας ένα μέρος από τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από τους Δημότες μας. 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να υπηρετεί την κοινωνία και να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 27/10/2015
 

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software