Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

prosf peiraiasΟ Δήμος Αγίας Παρασκευής διά της υπεύθυνης του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου εθελόντριας Ντ. Μανωλοπούλου και σε συνεργασία με την Παμπειραϊκή Οργάνωση Υποδοχής Προσφύγων (που οργανώθηκε αυθόρμητα από πολίτες του Πειραιά)
προσφέρει κάθε βδομάδα νερά, πορτοκαλάδες, αρτοσκευάσματα, μπισκότα και σοκολάτες  στους πρόσφυγες που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά πριν οδηγηθούν στα κέντρα υποδοχής. 
Στο σημείο αποβίβασης, οι πολίτες του Πειραιά προσφέρουν νερό, χυμούς, μπισκότα, γάλα για τα παιδιά, είδη υγιεινής καθώς και ένα πληροφοριακό φυλλάδιο στη γλώσσα τους με κάθε  πληροφορία που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη. Πάνω από όλα όμως τους προσφέρουν ένα ζεστό χαμόγελο και την αίσθηση ότι είναι καλοδεχούμενοι.
Από πλευράς του Δήμου  Αγίας Παρασκευής ενισχύσαμε την κίνηση αυτή διαθέτοντας ένα μέρος από τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από τους Δημότες μας. 
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να υπηρετεί την κοινωνία και να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.
 
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 27/10/2015
 

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software