Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΔΩΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΟΔΩΝ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

h pΤο έργο της «Βιοκλιματικής ανάπλασης Κοντοπεύκου», σχεδιασμένο και υλοποιούμενο εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς στις οδούς Χίου και Πεντέλης
και θα ακολουθήσει η οδός Ολυμπίας. Στους τρεις αυτούς δρόμους κατασκευάζονται αγωγοί ομβρίων, έργο που εκκρεμούσε επί χρόνια και που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Υπενθυμίζουμε ότι το έργο της Βιοκλιματικής ανάπλασης είχε σταματήσει περίπου δύο μήνες και υπήρχε κίνδυνος να διακοπεί πλήρως. Τελικώς έγινε επανέναρξη εργασιών στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά από συντονισμένες ενέργειες πολλών πλευρών μεταξύ των οποίων και ο Δήμος μας.

h p1

Μετά από αυτές τις διευκρινίσεις, οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ασφαλτοστρωθεί και θα δοθεί σε κυκλοφορία η οδός Χίου, η οδός Αποδήμων Ελλήνων (όπου εκτελέστηκαν εκτεταμένες ρυμοτομήσεις) και τμήμα της οδού Δερβενακίων εάν λυθούν τα προβλήματα με τον ΟΑΣΑ. Ενημερώνουμε επίσης ότι τα έργα στην οδό Πεντέλης θα ολοκληρωθούν σε περίπου 25 μέρες και ακολούθως η εργολαβία θα μεταφερθεί στην οδό Ολυμπίας όπου άμεσα θα ξεκινήσει το έργο ομβρίων.
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής παρακολουθεί καθημερινά και πιέζει για την εξέλιξη του έργου και την προστασία της περιοχής και ζητάει την κατανόηση και τη βοήθεια των κατοίκων. Το έργο της Βιοκλιματικής ανάπλασης επιβάλλεται εκ των προθεσμιών να ολοκληρωθεί έως το τέλος του έτους και το γεγονός αυτό απαιτεί επιτάχυνση όλων των διαδικασιών. 
 
 
  Η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών                          Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 
 
 
     ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΠΕΤΣΑΤΩΔΗ                                             ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
 
Ημ/νία Δημ/σης : 14/10/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software