Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

epitropi kerΤη σύσταση Διεπιστημονικής Επιτροπής Κοινωνικού Ελέγχου για τη χωροθέτηση των Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας εντός του αστικού ιστού αποφάσισε ομόφωνα στις 7-10-2015 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής
και παράλληλα  εξουσιοδότησε τον Δήμαρχο να τη συγκροτήσει σε Σώμα.
ΕΡΓΟ της Επιτροπής θα είναι η εκπόνηση σχετικής μελέτης, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε σχετικό ψήφισμα (118/2015) του Δημοτικού Συμβουλίου προκειμένου να την εγκρίνει και προωθήσει στις αρμόδιες Αρχές με σκοπό να τροποποιηθεί το Νομοθετικό πλαίσιο των Σταθμών Βάσης Κινητής Τηλεφωνίας.
Στη σύνθεση της επιτροπής μετέχουν: Ο Δήμαρχος, Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με διαπαραταξιακή αντιπροσώπευση, Επιστήμονες Ειδικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου, Εκπρόσωποι των κατοίκων, Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου, Εκπρόσωπος της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, Εκπρόσωπος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Εξειδικευμένος επιστήμονας Κυτταρικής Βιολογίας, Εκπρόσωποι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (Καθηγητές-Ερευνητές) από τους τομείς Χωροταξίας, Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής, Εκπρόσωπος της W.W.F. HELLAS και Νομικός Σύμβουλος.
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 9/10/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software