ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

| Νέα του Δήμου

logo-agiaΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Με κέφι και ζωντάνια, σε κλίμα  αλληλεγγύης και προσφοράς προς το συνάνθρωπο και με μεγάλη προσέλευση πολιτών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου 2013 , στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Παρασκευής, η πολιτιστική φιλανθρωπική συναυλία, που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ποιοτική ψυχαγωγία και η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης με την εθελοντική προσφορά τροφίμων από τους πολίτες κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά παρέμειναν  μέχρι αργά το βράδυ για να απολαύσουν  έργα  ελλήνων συνθετών τα οποία ερμήνευσαν εξαιρετικά οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες  Γιώργος   Υδραίος, Κατερίνα Παχάκη και Ιωάννα Χριστοπούλου, με την συμμετοχή της Λαϊκής Ορχήστρας «ΕΜΜΕΤΡΟΝ». Την εκδήλωση παρουσίασαν και απήγγειλαν η δημοσιογράφος Λίλιαν Αβρούσιν και ο ηθοποιός Βασίλης Παπαδόπουλος.

Η συναυλία απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τραγούδησαν μαζί με τους καλλιτέχνες, χόρεψαν και είχαν την ευκαιρία να παραμερίσουν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να διασκεδάσουν σαν  μια όμορφη και ζεστή παρέα.

Ο ενθουσιασμός όλων ήταν  εμφανής από το γεγονός ότι στο τέλος της συναυλίας το κοινό όρθιο χειροκροτούσε παρατεταμένα και επευφημούσε τους καλλιτέχνες.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κατερίνας ,ο οποίος κληθείς από τον Δήμαρχο να κηρύξει την έναρξη και να ευλογήσει την εκδήλωση ,συνεχάρη τον Δήμαρχο για την  αξιέπαινη πρωτοβουλία και  τόνισε την ευαισθησία και την διαρκή κινητοποίηση της Εκκλησίας και του Κλήρου στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας. Παρών εκ μέρους του Κλήρου και ο Πατέρας Γρηγόριος από την Ιερά Μονή «Παναγία Σουμελά».

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Αντιπερειφερειάρχης Βορείου Τομέα κ. Μανιάτης, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς, οι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κ. Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωστόπουλος, Μουχτούρη και Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας, ο Αντιπρόεδρος κ. Παύλου και το μέλος Δ.Σ. κ. Παπασπύρος, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Καζάκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Κωνσταντακόπουλος, Ησαΐας, Κωβαίος, Γαβράς, Κρητικίδης ,Δημητρίου-Καβρουδάκη , Αλεφαντής καθώς και εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων και Φορέων.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο της Ελληνικής Επιτροπής Πυρηνικής Ενέργειας κ. Παπαδόπουλο, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους συλλόγους καθώς και όλους τους πολίτες για την προσφορά προϊόντων , χάρις στην οποία συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τυποποιημένων ειδών διατροφής, τα οποία θα διατεθούν στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας ,μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Ευχαριστούμε επίσης τις κυρίες του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για την βοήθειά τους κατά τη συλλογή προϊόντων.

ΣΥΝΑΥΛΙΑΣΕΠΤ.2013 026

ΣΥΝΑΥΛΙΑΣΕΠΤ.2013 028