ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

doctorΜε μεγάλη επιτυχία, καθώς προσήλθαν 395 συμπολίτες μας, υλοποιήθηκε από το Δήμο Αγίας Παρασκευής  σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
το πρόγραμμα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων «ΕΓΚΑΡΔΙΑ» με δωρεάν αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις για πολίτες άνω των 35 ετών από εξειδικευμένη ομάδα ιατρών και επιστημόνων.
Το πρόγραμμα, που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και εντάσσεται στην πολιτική προληπτικής ιατρικής του Δήμου μας, πραγματοποιήθηκε από τις 22 Ιουνίου έως τις 28 Αυγούστου στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής (Χίου & Σωτήρος 2,  Κοντόπευκο) και  συντονίστηκε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ειδικότερα από το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής σε συνεργασία με την Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική.
Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων πέραν των διαγνωστικών εξετάσεων παρείχε εξατομικευμένες ιατρικές συμβουλές και παρέπεμπε όσους διαπιστώθηκε ότι χρειάζονταν σε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 28/8/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software