Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020
  • Αρχική
  • Ενημέρωση
  • ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Δήμου
  • ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

oikopeda1Λεπτομερής καθαρισμός και αποψίλωση μεγάλου αριθμού οικοπέδων και άλλων χώρων του Δήμου Αγίας Παρασκευής διενεργήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου

με εργολαβία μετά από διαγωνισμό, όπως και με τη σημαντική βοήθεια των υπαλλήλων της Πολιτικής προστασίας – πυρασφάλειας.

Έτσι, καθαρίσθηκαν 40 οικόπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου (από 500 τ.μ. έως 3 στρέμματα), το Αθλητικό Κέντρο των 23 στρεμμάτων στα Πευκάκια, η Παιδική Χαρά της οδού Αγ. Αναργύρων, το Πάρκο της οδού Γραβιάς (που είχαμε 230 σακούλες με ξερά χόρτα και κλαδιά), το Πάρκο Νεαπόλεως, τα σχολεία 7ο Νηπιαγωγείο, 9ο Δημοτικό, 2ο και 3ο Λύκειο, η οδός Μεγαλόχαρης και αρκετά άλλα σημεία.

Οι καθαρισμοί χώρων και οικοπέδων της εργολαβίας θα συνεχισθούν την επόμενη εβδομάδα (μεταξύ άλλων το κτήμα Μπέλμπα, στο οποίο έχει γίνει περιμετρικός καθαρισμός από την Υπηρεσία Πρασίνου), με στόχο άλλα περίπου εκατό οικόπεδα ιδιωτών και με χρέωσή τους. Ήδη περίπου τριάντα ιδιοκτήτες προέβησαν με δικές τους ενέργειες στον καθαρισμό του οικοπέδου τους μετά από σύσταση του Δήμου Αγ. Παρασκευής

Σημειώνουμε τέλος τον λεπτομερή καθαρισμό του Λόφου Τσακού από εργολαβία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού – ΣΠΑΥ.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

ΙΩΑΝΝΗΣ Ε. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ημ/νία Δημ/σης : 21/8/2015

 

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software