ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΩΡΑΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ

| Νέα του Δήμου
AmeA 17 6 15Τη θεατρική παράσταση «ΕΛΙΖΑ» της Ξένιας Καλογεροπούλου παρουσίασαν τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής και παιδιά από τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  «Το Πέταγμα», την Τετάρτη 17 Ιουνίου στο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής.
Η διδασκαλία του θεατρικού παιχνιδιού ήταν της  κ. Μαρίας Καλογεροπούλου. 
Μετά τη θεατρική παράσταση τα παιδιά χόρεψαν υπό την καθοδήγηση της Βασίλως Ιωάννου. 
Η εκδήλωση έκλεισε με κέρασμα που πρόσφερε η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής   που είχε  σημαντική συμβολή στην υλοποίηση της (διδασκαλία, σκηνικά κα).
Την ομάδα της θεατρικής παράστασης βοήθησαν και στήριξαν η Κοινωνική Λειτουργός Μ. Κοντέλλη, η Καθηγήτρια Ειδικής Φυσικής Αγωγής Α. Κοκκίνου και οι εθελόντριες Χρ. Καϊτατζή, Παν. Μαγγανά και Κατ. Δρανδάκη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Ζ. Φωτεινού και Ι. Σιδέρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σωτ. Ησαΐας και Κ. Τσιαμπάς,  οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μιχ. Γαβράς και Γερ. Μουχτούρη, η Πρόεδρος των Εθελοντριών της Παιγνιοθήκης Λ. Χατζηνικολάου, η Πρόεδρος του Συλλόγου των Γονέων και Φίλων ΑμεΑ «Το Χελιδόνι»  Ε. Βασιλειάδη, κα.  
 

Ημ/νία Δημ/σης : 26/6/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software