ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

| Νέα του Δήμου

dimarxos 01ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

Το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουλίου 2013, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, επισκέφθηκε το Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Καισαριανής «Αντώνης Καλογιάννης» προκειμένου να συγχαρεί και να εμψυχώσει τα μέλη της ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας του Δήμου μας, λίγο πριν την έναρξη της θεατρικής τους παράστασης «ΤΡΩΑΔΕΣ» του Ευριπίδη.

Εκεί ο Δήμαρχος είχε μια φιλική και ευχάριστη συνομιλία με τον σκηνοθέτη κ. Γιάννη Δεγαΐτη καθώς και με τους ηθοποιούς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Ενημερώθηκε για την πορεία των παραστάσεων τους στις πόλεις-μέλη του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής και διαβεβαίωσε την ομάδα ότι η στήριξή του θα είναι διαρκής και αμείωτη.
Η ομάδα αποτελείται από ερασιτέχνες ηθοποιούς οι οποίοι δουλεύουν εντατικά, με μεράκι και ζήλο- υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη και δασκάλου τους κ. Δεγαΐτη- αφιερώνοντας μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για τις πρόβες.
Έχει ήδη δώσει παραστάσεις στον Ταύρο και στο Ίλιον και μετά την παράσταση στο Δήμο Καισαριανής πρόκειται να δώσει την παράστασή της για το κοινό της Αγίας Παρασκευής τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς συναντήθηκε επίσης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανάπλασης Πόλης & Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής κ. Νίκο Βερλέκη και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει μαζί του απόψεις για τα νέα δεδομένα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και για τις πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις των δύο Δήμων, δημιουργώντας ένα δίαυλο επικοινωνίας και μελλοντικής συνεργασίας για την υλοποίηση κοινών δράσεων.

OMADATHEATROY2 7 2013 046

OMADATHEATROY2 7 2013 049 2