ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

| Νέα του Δήμου

pag im k n1Με μεγάλη συμμετοχή κατοίκων και ιδιαίτερα  νέων πραγματοποιήθηκε χθες 18 Ιουνίου στην πλατεία Αϊ Γιάννη η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών

που διοργάνωσαν   ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, το Διαδημοτικό Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων “Αργώ” και το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης πρόληψης των εξαρτήσεων.  

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος του «Αργώ» Γεωργία Πίσπα, η υπεύθυνη προγράμματος του ΚΕΘΕΑ Κυρατσώ Σκοδρογιάννη, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Κατοίκων και Φορέων Αγ. Παρασκευής κατά των ναρκωτικών Λεωνίδας Ριτζάκης  και ο επιστημονικός Διευθυντής του «Αργώ» Χάρης Καραμπέτσος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία της “Μπάντας της ΣΤΡΟΦΗΣ”.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης η Επιτροπή Κατοίκων και Φορέων Αγ. Παρασκευής κατά των ναρκωτικών είχε πραγματοποιήσει σιωπηλή πορεία από την Κεντρική πλατεία ως την πλατεία Αϊ Γιάννη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου, Ελισ. Πετσατώδη και Κ. Χατζηανδρέου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ανδρ. Γκιζιώτης, Τερψ. Γκιόκα, Στ. Ψύλλα και Σωτ. Ησαϊας, πολλοί εκπρόσωποι Συλλόγων κ.α. 

pag im k n2

pag im k n3

Ημ/νία Δημ/σης : 19/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software