ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ” ΠΕΥΚΑΚΙΩΝ

| Νέα του Δήμου

kath pefkakia 1Με μια συντονισμένη δράση οι Εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Αγ. Παρασκευής, ο Σύλλογος Κατοίκων Πευκακίων «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», η Ομάδα Εθελοντών Περιβάλλοντος-Καθαριότητας του Δήμου,  ο Σύλλογος Ζωόφιλων Αγ. Παρασκευής και ομάδα των ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής καθάρισαν το χώρο του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων από κάθε λογής απορρίμματα.

Παρά την έντονη ζέστη, που δυσκόλευε την προσπάθεια, έγινε πολλή  και καλή δουλειά. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους.  Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος που συμμετείχε στον καθαρισμό θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους δούλεψαν Κυριακάτικα στη δράση αυτή και ιδιαίτερα στα παιδιά με Αναπηρίες.   Συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης  η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Εθελοντισμού  Χρ. Κολώνια και οπρόεδρος του Συλλόγου  Κατοίκων Πευκακίων Στεφ. Μπακογιάννης και ο γραμματέας  Κ. Παπουτσής. .

kath pefkakia 2

Ημ/νία Δημ/σης : 15/6/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software