ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΒΟΥΛΗΣ Ι. ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

| Νέα του Δήμου
MpalafasΕπίσκεψη στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής και συνάντηση με το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο   πραγματοποίησε την Παρασκευή 22-5-2015  ο Β' Αντιπρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπαλάφας. 
Στη συνάντηση συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία για την προώθηση θεμάτων του Δήμου σε τομείς όπως η εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων, η περιβαλλοντική προστασία του Υμηττού, οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, το κτήμα Ιόλα, υποδομές κ.α. 
Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών Ζ. Φωτεινού, Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης, Οικονομικών Υπηρεσιών Σπ. Παπαγεωργίου και Τεχνικών Υπηρεσιών Ελισ. Πετσατώδη.
Στη συνέχεια ο Γιάννης Μπαλάφας επισκέφτηκε τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου όπου διαπίστωσε το σημαντικό τους έργο για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσα στις δύσκολες συνθήκες της κρίσης.
 Mpalafas a

 

Ημ/νία Δημ/σης : 26/5/2015

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software