Ι. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

stathΑγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς
Ολοκληρώθηκε  χθες η 9η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως 14 Μάη στα Σχολεία του Δήμου μας, με ξεχωριστή επιτυχία.
 Αυτή η γιορτή  πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας των μαθητών όλων των ηλικιών της πόλης μας απέδειξε για μια ακόμα φορά  ότι δίκαια  χαρακτηρίζεται  ως ένας από τους πλέον σημαντικούς Πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης μας και γι αυτό άλλωστε αγκαλιάζεται από όλους.
Θέλω προσωπικά να εκφράσω το θαυμασμό μου,  τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στην Ένωση και στους  Συλλόγους Γονέων, στους υπεύθυνους, στους εργαζόμενους και στους καλλιτεχνικούς φορείς του Δήμου καθώς και σε έναν-έναν όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή αυτής της υπέροχης γιορτής, που κάνει τον Πολιτισμό τρόπο προσωπικής και  συλλογικής έκφρασης, ζωής και δράσης για τα παιδιά μας.  
Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η Δημοτική Αρχή επιθυμώντας να ενισχύσει περαιτέρω το θεσμό θα μεριμνήσει ώστε στη νέα Σχολική χρονιά να λειτουργήσουν έγκαιρα τα δωρεάν Θεατρικά και άλλα πολιτιστικά προγράμματα στα Σχολεία ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος σχεδιασμού και δημιουργίας για την επόμενη Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας.
                                                                                
                                                                                           Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
                                                                                                Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος 

 

Ημ/νία Δημ/σης : 15/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software