ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η 9η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

| Νέα του Δήμου
lixi 9 smdΤι καλλίτερες  εντυπώσεις δημιούργησαν  οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που παρουσιάστηκαν από τους μαθητές της Αγίας Παρασκευής από τις 8 ως τις 14 Μαΐου, στα πλαίσια της 9ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας, στο πλήθος κόσμου που τις παρακολούθησε πλημυρίζοντας τα θέατρα του 2ου  ,  3ου και 5ου  Γυμνασίου όπως  και της Κεντρικής Πλατείας.
Η αυλαία των 19 εκδηλώσεων  (θεατρικές παραστάσεις, χορωδίες, μουσικές  και  χοροί) και των 19 εκθέσεων εικαστικών, που πραγματοποιήθηκαν από όλα σχεδόν τα Σχολεία της πόλης σ αυτή τη μεγάλη  γιορτή,  έπεσε χθες Πέμπτη 14 Μάη στο κατάμεστο θέατρο του 2ου Γυμνάσιου με την  θεατρική παράσταση  «Όρνιθες» του Αριστοφάνη που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Σχολείου.
Όλοι όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτής της γιορτής (μαθητές, εκπαιδευτικοί, Ένωση Συλλόγων γονέων υπεύθυνοι του Δήμου, Σύλλογοι γονέων, καλλιτεχνικοί φορείς του Δήμου και όλοι όσοι στήριξαν την υλοποίηση της), και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας,  έδωσαν ήδη το ραντεβού τους για του χρόνου.
 

Ημ/νία Δημ/σης : 15/5/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software