ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ 1/9-31/12/2014 ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ

| Νέα του Δήμου
apologΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/3/2015 σε Ειδική Δημόσια Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής  ο  Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής για το 2014,  σύμφωνα με το άρθρο 217 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.).
Ο απολογισμός παρουσιάστηκε από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Αγίας Παρασκευής από 19/9 ως 31/12/2014 σε όλους τους τομείς δράσης του Δήμου ( η εισήγηση του Δημάρχου έχει δοθεί ολόκληρη  στη δημοσιότητα και υπάρχει στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ).
Ακολούθως πήραν το λόγο οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων " ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ" Βασ. Ζορμπάς, "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ"  Βασ. Γιαννακόπουλος,  "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"  Ανδρ. Γκιζιώτης,  "ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ" Αλ. Μουστόγιαννης και  "ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ" Σπ. Αλεξίου οι οποίοι παρουσίασαν τις θέσεις τους.
Στη συνέχεια εκπρόσωποι συλλογικοτήτων και πολίτες μίλησαν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ακολούθησαν οι Αντιδήμαρχοι, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και τέλος οι δευτερολογίες.
 
Ημ/νία Δημ/σης : 26/3/2015
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software