ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

k orth 1Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την Κυριακή της Ορθοδοξίας, 1η Μαρτίου 2015, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Λυκείου.
Η εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό του Δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, συνεχίστηκε με την ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα  ομιλία του Ομότιμου Καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργου Φαράντου για το ιστορικό της εικονομαχίας, τις εικόνες και την Ορθοδοξία και  έκλεισε με  ψαλμούς από τον κ. Γιώργο Χατζηχρόνογλου, άρχοντα υμνωδό πρωτοψάλτη του Οικουμενικού Πατριαρχείου, καθώς και τη Βυζαντινή Χορωδία Αθηνών.
Στην εκδήλωση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Ζαχαρίας Σώκος παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρ. Δήμαρχοι Β. Γιαννακόπουλος και Α. Σιδέρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου, Ι. Σιδέρης και Ζ. Φωτεινού, η Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερ. Γκιόκα και η Δημοτική Σύμβουλος Ε. Καψοκεφάλου.

k orth 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
k orth 3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ημ/νία Δημ/σης : 2/3/2015
 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software