ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ

| Νέα του Δήμου

vrav f1Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 η εκδήλωση βράβευσης όλων των επιτυχόντων στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μαθητών της Αγίας Παρασκευής   και η από κοινού κοπή πίτας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και του τμήματος Παιδείας του Δήμου.

vrav f2Παράλληλα στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής  Γιάννη  Σταθόπουλο και τον Πρόεδρο του «Δημόκριτου»  Νικόλαο Κανελλόπουλο, σύμφωνο συνεργασίας των δύο φορέων στο επίπεδο έρευνας για μια σειρά κοινών εκδηλώσεων, συνδιοργανώσεων  σεμιναρίων, συνεδρίων κ.α, διεκδικήσεων Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων κ.α.

Ομιλητές στην εκδήλωση πέραν του Δημάρχου και Προέδρου ήταν ο Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας Χρ. Βασιλάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παν. Γαβράς και ο Υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Πάν. Γκόνης.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος, ο υπεύθυνος Παιδείας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ανδρ. Γκιζιώτης  και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αθ. Φαλούκας.   

vrav f3

 

Ημ/νία Δημ/σης : 19/1/2015

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software