ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

| Νέα του Δήμου

foto ekd zoon   foto ekd zoon 2

 


Με μεγάλη συμμετοχή Ζωοφίλων-και ιδιαίτερα παιδιών-πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Σύλλογος Ζωοφίλων, σε συνεργασία με τη θετική εκπαιδεύτρια σκύλων Στεφανία Στάικου, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014- Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, στις 11:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής (θεατράκι), με θέματα: «Μικροί και μεγάλοι σε ασφαλή συμβίωση με τους σκύλους», «Κατανόηση και χρήση του σώματος των σκύλων» και «Γνωριμία με τους σκύλους οδηγούς τυφλών».
Στην εκδήλωση, που συντόνισε η Δημοτική Σύμβουλος Στέλλα Ψύλλα, εντεταλμένη για το πρόγραμμα αντιμετώπισης αδέσποτων ζώων, απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό, η βουλευτής β΄Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη, η ηθοποιός και φιλόζωη Άννα Αδριανού και η γραμματέας του Συλλόγου Ζωοφίλων Αγίας Παρασκευής Μαρία Καραμπουγιούκογλου και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αττικής Πέτρος Δαμιανός και Παναγιώτης Γαβράς, ο πρ. Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όπως και εκπρόσωποι φορέων.
Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος στην παρέμβαση του αναφέρθηκε στην πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει Δημοτικό Κτηνιατρείο για τα αδέσποτα ζώα και να παραχωρήσει ένα αυτοκίνητο στην φιλοζωική για την περισυλλογή τους.
Η εκδήλωση ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων Ζωοφιλίας, που θα κορυφωθούν στις 4-4-2015-Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα, με σκοπό αφενός την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων και ιδιαίτερα των παιδιών και αφετέρου την προβολή του σημαντικού έργου των Εθελοντών του Συλλόγου Ζωοφίλων.

 

Ημ/νία Δημ/σης : 08/10/2014

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software