Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του Κέντρου Γυναίκας (Σεπτέμβριος 2020)

Το Κέντρο Γυναίκας του Δήμου Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμά δραστηριοτήτων του, το οποίο έχεις ως ακολούθως:

 

ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ F

  • Στο Κέντρο Γυναίκας Αγίας Παρασκευής από τις 17/09/2020 θα λειτουργήσει τμήμα με αντικείμενο μελέτης την Ιστορία της Τέχνης. Υπεύθυνη του τμήματος θα είναι η κ. Μαρία Μπουρδέρη, η οποία θα συνεργάζεται με τον κ. Μιχάλη Καλογεράκη κατά τις ώρες παράδοσης των μαθημάτων των Εικαστικών. Επίσης, κάθε Τρίτη 10.00-12.00, θα παραδίδει σεμινάρια Ιστορίας της Τέχνης και θα διοργανώνει εξωτερικές δραστηριότητες (Μουσεία, Πινακοθήκη κ.λπ.) στο πλαίσιο των σεμιναρίων με ολιγομελή τμήματα, σύμφωνα με ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στον COVID-19.
  • Η διατροφολόγος- διαιτολόγος κ. Ευγενία Μποτζούρογλου θα δέχεται στο Κέντρο Γυναίκας κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 9.30-13.00, μετά από συνεννόηση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6080217.
  • Η Ομάδα Ψυχολογίας, η οποία θα πραγματοποιεί συναντήσεις στο Α΄ ΚΑΠΗ (Γούναρη 30), θα αποτελείται από ολιγομελή αριθμό ατόμων και θα τηρεί τις ισχύουσες διατάξεις που αφορούν στα μέτρα προστασίας από τον COVID-19.

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software