ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι του Κινητού Πράσινου Σημείου,

λόγω των διαφοροποιημένων αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας εξαιτίας των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Κινητό Πράσινο Σημείο αναστέλλει τη λειτουργία του από την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2020 και μέχρι νεωτέρας.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΡΤ 1

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Ελένη Δάβαρη, σας προσκαλούν στην ημερίδα που διοργανώνει η ΕΡΤ με θέμα «Διαχείριση Απορριμμάτων και Ανακύκλωση», την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 ώρες 10.00-13.00 στο στούντιο B΄ του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ

Ο κόκκινος κάδος συλλογής ρούχων και αξεσουάρ, με σκοπό την επαναχρησιμοποίηση ή την ανακύκλωση, έχει μπει για τα καλά στη ζωή των πολιτών της Αγίας Παρασκευής. Η προσφορά είναι μεγάλη και οι κάδοι γεμίζουν τακτικά. Ως ανταπόδοση για την παραλαβή των ειδών αυτών, η εταιρεία RECYCOM, με την οποία έχει σύμβαση ο Δήμος, παρέχει είδη που καλύπτουν περιβαλλοντικές και κοινωνικές ανάγκες του Δήμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Πολλαπλές υπηρεσίες στο Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Οικονομία προσέφερε και το 2019 το Κινητό Πράσινο Σημείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής! Πρόκειται για μια καινοτόμο για την Ελλάδα δράση με τέσσερις άξονες:

Συνέχεια ανάγνωσης

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software