ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

chr 17 18 12 16Με μεγάλη και θερμή συμμετοχή κατοίκων έγινε η Ελληνική Μουσική Βραδιά το Σάββατο 17/12, στο 4ο Δημοτικό στο Κοντόπευκο  όπως και η Συναυλία Αλληλεγγύης  την  Κυριακή 18/12, στο 4ο Γυμνάσιο στον Παράδεισο, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα μακράς διαρκείας,
με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής  υπό την διεύθυνση του Φώντα Τζανίνη, οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  που πραγματοποιεί ο  Δήμος  Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τα Νομικά του Πρόσωπα, Συλλόγους και φορείς της πόλης.
Στις εκδηλώσεις  που περιλάμβαναν τραγούδια, χορούς, κάλαντα, κεράσματα κ.α.  συμμετείχαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Κορύβαντες», ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Χοροταξιδευτές» ( το Σάββατο),  η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής «Ο Πύρρος», το «Χοροστάσι»,  ο Εξωραϊστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Πευκακίων «Η Αναγέννησις» το  ΚΑΠΗ του Δήμου Αγίας Παρασκευής,  ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων &Φίλων ΑΜΕΑ «Το Χελιδόνι» ( την Κυριακή), ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου - Παραδείσου – Πευκακίων και  η Ένωση Επαγγελματιών  Εμπόρων  Βιοτεχνών  Αγίας Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ (και τις δύο ημέρες).
 
Δημ/ση : 19/12/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software