ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00

| Δημοτικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Ευπρέπεια Καψοκεφάλου, προσκαλεί τους Δημοτικούς Συμβούλους σε Τακτική Συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 18.00 με τα εξής θέματα:

  1. Ανάκληση της υπ΄ αρ. 43/2020 απόφασης Δ.Σ. κατόπιν της υπ’ αριθμ. 155/2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου λήψη απόφασης περί έγκρισης χρηματοπιστωτικού ιδρύματος, με το οποίο θα συνομολογηθεί δάνειο ποσού 2.750.000,00 € για την απαλλοτρίωσή του Ο.Τ. 119 (πρώην εκπαιδευτήρια Μακρή) για τη στέγαση σχολικής κοινότητας (εισήγηση: Πρόεδρος – Δήμαρχος Ο.Ε. Β. Ζορμπάς).

  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με το ΝΠΔΔ «ΠΑΙΣΔΑΠ» για την πράξη «Παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης σε δημοτικό παιδικό σταθμό επί της οδού Βορρά» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας).

  3. Λήψη απόφασης για την υποβολή πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» στον Άξονα Προτεραιότητας «Προώθηση της ενεργειακής απόδοσης της χρήσης ΑΠΕ και της συμπαραγωγής και προώθηση χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στις Αστικές Περιοχές», ο οποίος χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), με τίτλο «Παρεμβάσεις βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας σε Δημοτικά Κτίρια» για το έργο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΟΡΡΑ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Β. Σάρκουλας).

  4. Έγκριση υλοποίησης Θεατρικών – Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα σχολεία της Α΄ Βάθμιας και Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Δ. Λέκκας).

  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποστολή αντιπροσωπείας από 10-09-2020 έως και 13-09-2020 στον αδελφοποιημένο Δήμο ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ Κύπρου για την συμμετοχή στις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις «ΙΕΡΟΚΗΠΙΑ 2020» (εισήγηση: Δήμαρχος Β. Ζορμπάς).

  6. Σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων - ΔΕΠΙΣ στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και έγκριση κανονισμού λειτουργίας της (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Ν. Κωβαίος - Ντούσκος).

  7. Έγκριση ή μη, επιστροφής χρηματικού ποσού στην οικογένεια του κ. Ρ.Χ., που αφορά συμμετοχή στο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης (εισήγηση: Αντιδήμαρχος Δ. Λέκκας).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνεδρίαση στην ακόλουθη διεύθυνση:

https://live.localtv.gr/zontani-sindesi-dimos-agias-pasaskevis/

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software