ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ Α'/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β'/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

| Προκηρύξεις

Κατόπιν άγονου διαγωνισμού της υπηρεσίας με τίτλο «ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Α' ΒΑΘΜΙΑΣ & Β' ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015-2016» και συγκεκριμένα για τα σχολεία: 3Ο, 4Ο, 5Ο- 11Ο, 7Ο & 9Ο Δημοτικά, 1ο, 3ο, 4ο, 5ο Γυμνάσια, καθώς και για το σχολείο Κωφών και Βαρήκοων, και σε εντολή της υπ’ αριθ.: 325/2015 (ΑΔΑ:70Κ3Ω6Υ-ΕΟ1) Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος προτίθεται να προβεί στη διαδικασία ανάθεσης μέσω διαπραγμάτευσης μετά από άγονο διαγωνισμό, για τα σχολεία της ανωτέρω υπηρεσίας τα οποία αναφέρονται παραπάνω.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, παρακαλούνται να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται στη Διακήρυξη και τη Μελέτη του διαγωνισμού.


Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η Τρίτη 03 Νοεμβρίου 2015.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software