ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 4 : ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”

| Προκηρύξεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 4 : ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”, προϋπολογισμού 73.799,99 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Κατόπιν άγονου διαγωνισμού για την για την ομάδα 4 : ελαστικά οχημάτων, της προμήθειας με τίτλο “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ”, και σε εντολή της υπ’ αριθ. 307/2015 (ΑΔΑ:Ω1Λ9Ω6Υ-ΧΦ2) Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, ο Δήμος προτίθεται να προβεί στη διαδικασία ανάθεσης για την ομάδα 4 : ελαστικά οχημάτων, της ανωτέρω προμήθειας μετά από διαπραγμάτευση. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαδικασία, παρακαλούνται να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά όπως αυτά αναφέρονται στη Διακήρυξη και τη Μελέτη του διαγωνισμού. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής ορίζεται η Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software