Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

"Πανηγύρι στις κάτω γειτονιές"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10ο «Πανηγύρι στις Κάτω γειτονιές»  της Αγίας Παρασκευής. Μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, επανήλθαμε Σύλλογος και κάτοικοι , μια πανέμορφη βραδιά,  να γλεντήσουμε, να χορέψουμε αλλά και να δηλώσουμε πως συνεχίζουμε  την κοινή μας προσπάθεια για να κάνουμε καλύτερες τις γειτονιές μας.

Αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε με πολέμους που νομίζαμε πως ήταν παρελθόν, με πανδημία που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, είναι ακόμα περισσότερο ανάγκη Κοντόπευκο-Παράδεισος και Πευκάκια, να δυναμώσουμε την συλλογική μας παρουσία, περιφρουρώντας αυτά που έχουμε κατακτήσει και διεκδικώντας αυτά που μας αναλογούν.

panigiri800

Την εκδήλωσή μας άνοιξε η Αντιπρόεδρος κα. Β. Κουτσογιάννη παρουσιάζοντας το έργο και τους στόχους του Συλλόγου. Η Δημοτική αρχή, μας στήριξε οικονομικά και την ευχαριστούμε, ενώ με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. ΣταθόπουλοςΕπικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Νίκη για την Αγία Παρασκευή»ο κ Γ. Μυλωνάκης, Ά. Γάκη και Ι. Λογοθέτηςτης Δημοτικής Παράταξης «Αλλάζουμε, Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής», ο κ. Α.  Μουστόγιαννης Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή Μια Γενιά Μπροστά»,  ο κ. Δ. Ρέγας της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή» και ο κ. Κ. Τσιαμπάς της παράταξης «ΟΡΑΜΑ για την Αγ. Παρασκευή». Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους η κα. Ε. Κοντού-Κοκκινίδη από τον Σύλλογο Τσακού, η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων κ. Ξυνογαλά και ο κ. Γ. Ρήγος και τέλος ο πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου, στίβου και ποδηλασίας κ. Β. Τσαγκάρης.

Θερμά ευχαριστούμε τον αδελφό σύλλογο «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» που με το εξαιρετικό χορευτικό του τμήμα ξεκίνησε το γλέντι.

panigiri801

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software