Με λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

| Νέα του Δήμου
Με λαμπρότητα τιμήθηκε η επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821

Με λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου τιμήθηκε σήμερα το πρωί στην Αγία Παρασκευή η Εθνική μας επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821.

201 χρόνια μετά την Επανάσταση που άλλαξε την ιστορία του Έθνους μας και ο κόσμος απέδειξε πως η Εθνική μας υπερηφάνεια βρίσκεται στο ζενίθ της. Χαρακτηριστικότερη απόδειξη το χειροκρότημα των κατοίκων της πόλης μας οι οποίοι βρέθηκαν σε ολόκληρη την Αγίου Ιωάννου για να αποθεώσουν τη μαθητιώσα νεολαία που για μία ακόμα φορά σκόρπισε ρίγη συγκίνησης.

parelasi2 500

Είχε προηγηθεί η Επίσημη Δοξολογία, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, αλλά και η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων, αλλά και στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Μάλιστα, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, κατέθεσε στεφάνι μαζί με δύο μικρά παιδάκια. Ένα Ελληνόπουλο και ένα μικρό παιδάκι από την Ουκρανία που κρατούσε τη σημαία της χώρα του.

parelasi 7 500

Το παρών έδωσε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, πολιτικοί παράγοντες της πόλης, αλλά και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

parelasi 3 500

Η Φιλαρμονική ορχήστρα του ΠΑΟΔΑΠ για μία ακόμα φορά «έκλεψε» την παράσταση, παιανίζοντας από νωρίς σε όλη την πόλη τον «Εωθινό», ενώ ήταν εκείνη που έδινε το… βήμα, σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στην παρέλαση.

parelasi 6 500

parelasi 8 500

parelasi 4 500

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software