Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

Ο Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος στο Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο φυλάκιο ‘ «Μοναστήρι» του Σ.Ε.Π.Π.Β/Α.Τ.Υ ( Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής προστασίας Βορειο-Ανατολικού Τομέα Υμηττού) Εκδήλωση με θέμα , «Εργαζόμενοι στα σώματα Ασφαλείας –Εθελοντές  πολιτικής προστασίας» και βράβευση  εν ενεργεία αλλά και αποστράτων  των Σωμάτων Ασφαλείας που είναι εθελοντές.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του , παρόλο τις δυσμενής  καιρικές συνθήκες  ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ) ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ , όπου παρέδωσε τους τιμητικούς πάπυρους στους εργαζόμενους (εθελοντές ) στα Σώματα ασφαλείας (Ελληνική Αστυνομία και Πυροσβεστική) , όπως και στους αποστράτους αυτών , που είναι μέλη του Σωματείου μας.

 Ο Υπουργός δίνοντας τιμητική πλακέτα στο Σωματείο ανέφερε ότι " πέρα από το ενδιαφέρον του για τον Υμηττό ήθελε να αναδείξει το δικό σας παράδειγμα που γι αυτόν εσείς είστε το  πρόσωπο της Αστυνομίας,  Εσείς που συνδυάζετε την δουλεία σας και την σωστή και συνειδητή εφαρμογή των καθηκόντων σας, με το ότι προσφέρετε στον ελεύθερο χρόνο σας εθελοντικά στην προσπάθεια στην προσπάθεια για να σώσουμε αυτόν τον πνεύμονα πρασίνου της Αττικής , είστε πρότυπα ".

Τιμητική πλακέτα έδωσε  στο Σωματείο και ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών Ισίδωρος Μάδης

Bραβεύτηκαν οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας Α.Τ και Τ.Α Παιανίας , Α.Τ και Τ.Α Αγίας παρασκευής και Α.Τ και Τ.Α Χολαργού Παπάγου  για την πολύτιμη προσφορά τους  στον τομέα της Πολιτικής προστασίας στην περιοχή δραστηριοποίησης τους και του Σωματείου μας  στον Υμηττό.

Ως Πρόσωπο της Αντιπυρικής περιόδου και για την προσφορά της βραβεύτηκε η Διοικητής του Β΄ τμήματος τροχαίας Ανατολικής Αττικής Μαρία Καλαιτζίδου.

sepvati theodorikakos 801

Στην εκδήλωση παρέστησαν  ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νέρων Ισίδωρος Μάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Κα Λουκία Κεφαλογιάννη , Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγίας παρασκευής  Βασιλείου Ζορμπά ,Δ/ντης Γραφείου Πολιτικής προστασίας Νικόλαος Τσιντάνος , ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής προστασίας Χρήστος Πετράκης , ο εκπρόσωπος του προέδρου του ΣΠΑΥ   Γιάννη Κωνσταντάτου Χρήστος Κιούσης , ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής προστασίας Δήμου παιανίας – Γλυκών Νερών Ιωάννης Σαμωνάς, ο πρώην Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Παιανίας –Γλυκών Νερών  Σταύρος Θανάσης , μέλη του Σωματείου όπως και φίλοι του Σωματείου.

sepvati theodorikakos 802

Ευχαριστούμε το ΑΠΟΛΩΝΙΟΝ Γλυκών Νερών για την ευγενή χορηγία του μπουφέ της εκδήλωσης.

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software