Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγ. Παρασκευής

Ο Δημοκρατικός Γυναικείος Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (μέλος της ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες του μόχθου να συμμετέχουμε μαζικά και μαχητικά στο Παναττικό συλλαλητήριο που οργανώνουν εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες στις 17 Μάρτη, στις 6μ.μ στα Προπύλαια για να διεκδικήσουμε την υπεράσπιση της υγείας μας και των δικαιωμάτων των δικών μας και των οικογενειών μας, για να δώσουμε δυναμική απάντηση στην αστυνομοκρατία και τον αυταρχισμό.

Η κυβέρνηση για να επιβάλει την αντιλαϊκή πολιτική της που χτυπάει τα δικαιώματά μας χρησιμοποιεί την καταστολή και τον αυταρχισμό για να χτυπήσει τους αγώνες μας. Να ρίξει για ακόμα μία φορά στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, στο λαό, την καραμέλα της <ατομικής ευθύνης > για τη βαρβαρότητα που βιώνει.

Το κλίμα φόβου που θέλουν να καλλιεργήσουν δεν θα περάσει!!!

Η κρατική και εργοδοτική βία και η καταστολή δεν μπορεί να σταματήσει τους αγώνες μας για Υγεία και ζωή με δικαιώματα.
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

-Επίταξη ΤΩΡΑ του ιδιωτικού τομέα υγείας χωρίς αποζημίωση των κλινικαρχών.

-Να γίνουν άμεσα όλες οι αναγκαίες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε Νοσοκομεία και δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

-Μέτρα προστασίας της Υγείας και της Ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, στα ΜΜΜ, στα σχολεία και τα Πανεπιστήμια.

-Οργανωμένος έλεγχος και μαζικά επαναλαμβανόμενα τεστ στους χώρους δουλειάς , ιδιαίτερα στις μεγάλες βιομηχανικές μονάδες και στα σούπερ μάρκετ.

-Μόνιμη και σταθερή εργασία με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Κατάργηση όλων των μορφών ελαστικής εργασίας .

-Ουσιαστική προστασία των ανέργων .Επίδομα ανεργίας για όλου τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

-Να σταματήσει τώρα η κρατική βία και καταστολή.

ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΡΤΗ

ΣΤΙΣ 6μ.μ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ