Ο Αθλητισμός Ενώνει...

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
Ο Αθλητισμός Ενώνει...

Έξι αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση:

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε η συνάντηση των Αθλητικών Σωματείων με τη Δημοτική Αρχή και τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δήμου μας. Η συνάντηση με το Δήμαρχο Κύριο Βασίλη Ζορμπά παρουσία του Προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ  Σπύρου Παπασπύρου εστέφθη με επιτυχία καθώς ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς απεδέχθη τα βασικά αιτήματα των συλλόγων τα οποία όπως προέκυψε είναι και δικές του σκέψεις και υποσχέθηκε ότι θα δρομολογήσει άμεσες λύσεις. Τα κυρίως αιτήματα μεταξύ άλλων θεμάτων ήταν τα ακόλουθα:

  1. Η δωρεάν παραχώρηση των γηπέδων ως αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελούν τα σωματεία στην πόλη μας.

  2. Η παραγραφή μικρό οφειλών παρελθόντων ετών προς τον ΠΑΟΔΑΠ.

  3. Η μη καταβολή λειτουργικών δαπανών προς τον ΠΑΟΔΑΠ ως είθισται καθ ότι δεν συνάδει με το έργο και την κοινωνική προσφορά των σωματείων.

  4. Οι χαρακτηρισμένοι αθλητικοί χώροι της πόλης μας να παραμείνουν ως έχουν Όπως αυτός του Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου, του Σταύρος Κώτσης, και του Αθλητικού Κέντρου Πευκακίων.

  5. Άμεση ανάγκη είναι  η δημιουργία νέων Αθλητικών και βοηθητικών χώρων όπως και του κλειστού προπονητηρίου τα οποία θα καλύψουν την ανάπτυξη των αθλημάτων της πόλης μας, των συλλόγων αλλά και  άλλα πολύμορφα αθλητικά προγράμματα.

  6. Οι ενίσχυση από τον  ΠΑΟΔΑΠ των αθλητικών δραστηριοτήτων των σωματείων, και η υποστήριξη του του σε πλήθος άλλων κινητικών και αθλητικών δραστηριοτήτων δεδομένου ότι υπάρχει υπέρ αρκετός χώρος σε ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και κινητικών δραστηριοτήτων στα υπόλοιπα Ολυμπιακά αθλήματα που μπορεί και πρέπει να καλύψει ο ΠΑΟΔΑΠ και όχι να συμπτύξει τα είδη ανεπτυγμένα με μεγάλη επιτυχία σωματεία που εκπροσωπούν τα αντίστοιχα αθλήματα στην πόλη.

Ο Αθλητισμός ενώνει και μεγαλουργεί όταν υπηρετεί και εξυπηρετεί την νέα γενιά, τους αυριανούς δημιουργικούς πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Προς την κατεύθυνση αυτή ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τόσο τον Δήμαρχο της πόλης Βασίλη Ζορμπά όσο και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων (κ.κ. Γιάννη Σταθόπουλο, Γιώργο Οικονόμου, Γιάννη Μυλωνάκη, Ανδρέα Γκιζιωτη, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη και την Κυρία Μελίνα Αλεφάντη) όπως και τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ  Σπύρο Παπασπύρο για την αμέριστη συμπαράσταση του.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Α.Ο.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (SANTA ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)

Α.Σ.ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ΠΟΔ,ΣΑΛΑΣ)

Κ.Α.Π.  (ΜΠΑΣΚΕΤ)

ΑΣΑΠ (ΣΤΙΒΟΣ)

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software