Αιμοδοσία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, 8-10/7, 09:00-13:30

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
Αιμοδοσία στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, 8-10/7, 09:00-13:30

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο ένωσαν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την αναπλήρωση των αποθεμάτων αίματος στα νοσοκομεία της χώρας για τους ασθενείς που έχουν ανάγκη, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτήν την ευγενική πρωτοβουλία και να συμμετάσχετε σε αυτή την προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης.

Η αιμοδοσία συντονίζεται από το ACG Center of Excellence for Sustainability σε συνεργασία με το ACG Health and Wellness Center και θα πραγματοποιηθεί στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, την Τετάρτη 8 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, από τις 09:00 έως τις 13:30.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολλεγίου www.acg.edu και να προγραμματίστε το ραντεβού σας μέσω του Eventora.

30 λεπτά από το χρόνο σας αρκούν!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Κολλέγιο με ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στο τηλέφωνο 210 6009800, εσωτ. 1570 και 1370.

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software