Ανακοίνωση για Ανακύκλωση Κινητών από το 3ο Σύστημα Προσκόπων

Ανακοίνωση για Ανακύκλωση Κινητών από το 3ο Σύστημα Προσκόπων

Το 2020 οι Έλληνες Πρόσκοποι συμπληρώνουμε 12χρόνια συνεργασίας με την Vodafone στο πρόγραμμα «Ανακύκλωσης κινητών τηλεφώνων και αξεσουάρ».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος μέσα από μία διαδικασία ανακύκλωσης συσκευών και αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, με σκοπό την αξιοποίηση και επαναχρησιμοποίηση των υλικών από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Από το 2008 μέχρι σήμερα οι Έλληνες Πρόσκοποι έχουν ανακυκλώσει περισσότερες από 57.000 συσκευές κινητών και αξεσουάρ μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχα προγράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δεκαετής συνεργασία Προσκόπων και Vodafone στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Κινητών Τηλεφώνων και Αξεσουάρ, βραβεύτηκε το 2019 με το bronze βραβείο για την Συνεργασία Επιχείρησης – ΜΚΟ στην Κατηγορία: ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στον θεσμό των Hellenic Responsible Business Awards.

Το 3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή. Μπορείτε να μας φέρετε παλιές συσκευές κινητών και αξεσουάρ τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Σάββατο 20/6 από τις 16:00 έως τις 20:00

Κυριακή 21/6 από τις 11:00 έως τη 13:00

Διεύθυνση Προσκοπικής Λέσχης: Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους, Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Παρασκευής. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6976170440.

Όλοι οι Πρόσκοποι θα αποδείξουν έμπρακτα ότι με απλές, καθημερινές πράξεις μπορούμε να συμβάλουμε στην βιώσιμη ανάπτυξη του πλανήτη!

Οι Πρόσκοποι, μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, για 110 χρόνια εφαρμόζουν έμπρακτα στους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! 

Με τη συγκεκριμένη δράση συμβάλουμε στην εφαρμογή του Στόχου 12: ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ και του Στόχου 17: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ.

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software