Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 | Πολιτική Προστασία 210-60.84.614 | e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

espa 2014 2020

«ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Θέμα: Λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος» στο Χώρο του 2ου Γυμνασίου Aγίας Παρασκευής

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη του Συλλόγου αλλά και τους συμπολίτες μας, αφού έλαβε υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν, θεωρεί ότι καταρχάς δεν υφίστανται αντενδείξεις στη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, για τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο.

Εκλαμβάνουμε ως θετικό βήμα την εξ αρχής ανάληψη συγκεκριμένων έγγραφων δεσμεύσεων από τη Δημοτική Αρχή, με την ανακοίνωση της 22 Μαΐου 2020 του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), βάσει της οποίας αναλαμβάνεται η εικοσιτετράωρη φύλαξη του χώρου, η κάλυψη των επιπλέον δαπανών χρήσεως (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα), η τήρηση όλων των υγειονομικών προβλέψεων και τέλος η αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς, εγκαίρως, πριν την έναρξη του σχολικού έτους.

Επιπρόσθετα, τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου συνάντησαν τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρο Παπασπύρο, στο οποίον έθεσαν τους προβληματισμούς τους, σχετικά με το ενδεχόμενο ύπαρξης φθορών στην επίστρωση του γηπέδου μπάσκετ, καθώς και στον ασφαλή τρόπο τυχόν αφαίρεσης και επανατοποθέτησης των οργάνων γυμναστικής (μπασκέτες). Ειδική μνεία έγινε για την καθαριότητα και συντήρηση των χώρων υγιεινής. Από την πλευρά του ο κ. Παπασπύρος εξέφρασε την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής για την αποκατάσταση οποιασδήποτε ζημιάς προκληθεί, αναφέροντας τεχνικές λεπτομέρειες και σαφές χρονοδιάγραμμα.

Κατόπιν των ανωτέρω, ευχόμαστε το εγχείρημα της Δημοτικής Αρχής να έχει απόλυτη επιτυχία, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να περάσουμε αξέχαστες κινηματογραφικές βραδιές, στον θαυμάσιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, θεωρώντας ως δεδομένο ότι τα παιδιά μας το Σεπτέμβριο, θα αντικρύσουν το σχολείο τους όπως ακριβώς το άφησαν.

Αγία Παρασκευή Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software