«ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΠΒΑΤΥ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥ 7ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Μέλη του Σωματείου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Υμηττού (ΣΕΠΠΒΑΤΥ) πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης και συντήρησης στην περιοχή του βορειοανατολικού Υμηττού, και συγκεκριμένα στην έκταση γύρω από το Πυροφυλάκιο «Μοναστήριον» στον Άη Γιάννη τον Κυνηγό, την Κυριακή 10 Μαΐου.

Όπως κάθε χρόνο, στο πλαίσιο της δασοπροστασίας, το Σωματείο προχώρησε σε καθαρισμό από τα ξερά χόρτα και άχρηστα υλικά, καθώς η πρόληψη είναι το καλύτερο μέσο για την αποφυγή πυρκαγιών και τη θωράκιση του βουνού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκστρατείας «#Υμηττός365» και της ενίσχυσης της φιλοδασικής συνείδησης, τα δεντράκια που φυτεύτηκαν τον χειμώνα κατά τη διάρκεια της δράσης του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού  (ΣΠΑΥ) από τους μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής, έχουν «υιοθετηθεί» από τον ΣΕΠΠΒΑΤΥ και ποτίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΣΕΠΠΒΑΤΥ 2

ΣΕΠΠΒΑΤΥ 6