ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 11ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
ΦΙΛΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ: ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ 11ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020. Η απόφαση για την βραδινή βόλτα ήταν ευχάριστη. Πορεία με στάση στο Mac Arthur. Η παρέα είχε έντεκα δυναμικούς ποδηλάτες, ανάμεσα τους και δυο Κυρίες για να μην είναι ξερή η παρέα.

Η διαδρομή ανάμεσα σε ήσυχους δρόμους και αγρούς, που ανέδυαν δροσιά και μυρωδιά άνοιξης. Το φεγγάρι μεγάλο μας συντρόφευε και έδωσε αιτία για ωραίες φωτογραφίες της παρέας.

Κατά το διάλειμμα στο εμπορικό κέντρο γίναμε πιο παιδιά. Περνάγαμε ανάμεσα στα σιντριβάνια με τα ποδήλατα και βγάλαμε φωτογραφίες με τις κούκλες του πάρκου. Ήταν όλα υπέροχα μέχρι την στιγμή που κτύπησαν μερικά τηλέφωνα της παρέας με ήχο συναγερμού. Το 112 ενημέρωσε για προφυλάξεις για τον κορωναϊό. Χαμογελάσαμε και συνεχίσαμε ποιο δυναμικά την βόλτα μας.

Γνώμη της παρέας ήταν, ότι το να κάνεις ποδήλατο σε ανοικτό χώρο και με ευχάριστη παρέα είναι το καλύτερο. Ευχαριστώ όλους σας για την ωραία βόλτα.

Ο συντονιστής της Ομάδας, Στέλιος Λάριζας.

ΛΑΡΙΖΑΣ 11 3 20 2

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software