Τηλ. κέντρο 213-20.04.500 | ΚΕΠ Μεσογείων 419 – Tηλ. 213-20.08.300 e-mail: d.agparaskevis-attikis@kep.gov.gr

greek flag english

ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΦΕΔΡΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20-1-2020 στο γραφείο του Συνδέσμου, Διοικητικό Συμβούλιο, πρώτο για την νέα χρονιά, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία αρκετών μελών μας.

ΣΕΑΝ

Ήταν μια καλή ευκαιρία, μετά από έναν σύντομο απολογισμό που έκανε ο Πρόεδρος Θ. Μπριάνης, να ακουστούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών μας, να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που αφορούν την Εφεδρεία και να προγραμματίσουμε τις δράσεις μας για το 2020.

Παρών, ο Πρόεδρος της ΑΠΟΕΑ, Δρ. Φίλιππος Κωσταράς, ο οποίος αφιέρωσε πολύ χρόνο για να απαντήσει στις ερωτήσεις των Εφ. Αξκων και να ενημερώσει για τις ενέργειες της Ομοσπονδίας.

Εκτός των μελών του ΔΣ (Ε.Θεοδοσόπουλου, Αντιπροέδρου του ΣΕΑΝ αλλά και του Εξ.Συλλόγου Αγ.Ιωάννης που μας φιλοξενεί, Γ. Μιχαήλ, Γ.Γ., Αθ. Καρκάνη, Ταμία και Προέδρου του Τ.Τμ. του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Μ. Φιλιππίδη, Εφόρου, Αντριπροέδρου της ΑΠΟΕΑ και Προέδρου του Συλλόγου Επιστημόνων Αγ.Παρασκευής και των μελών Λ. Ρίζου, Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Παπάγου Χολαργού, Δ. Πετεινάρα, Μ. Δήμα, υπεύθυνου εκπαίδευσης και Αχ. Μανωλόπουλου), μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακόπουλος, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και εκπρόσωπος του Δημάρχου Αγ.Παρασκευής Ηλ. Αντωνοπούλου, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών και του Αθλητικού Σωματείου Αγ. Παρασκευής Β. Τσαγκάρης, ο οποίος έκανε και σημαντικές προτάσεις συνεργασίας, το μέλος μας και Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων Ι. Αρβανιτάκης και το μέλος του ΠΑΟΔΑΠ και εκπαιδευτής του Συνδέσμου μας Θ. Αθανασόπουλος.

ΚΑΛΗ, ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.

ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΜΕ

ΣΥΛΛΟΓΟΙ

Επικοινωνία με το δήμο

Διεύθυνση: Λ. Μεσογείων 415-417 Τ.Κ.15343 Αγία Παρασκευή
Τηλ. Κέντρο: 213 2004500/501/508
Κεντρικό FAX: 2132004531
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε τον αναλυτικό τηλεφωνικό κατάλογο των υπηρεσιών του Δήμου πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να στείλετε μήνυμα συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software