ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2020 ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ»

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
Φίλοι μας, έτοιμο και το ημερολόγιό μας για το 2020. Θα διατίθεται από αύριο Τρίτη και Τετάρτη. Ελπίζουμε να γεμίσει με χαρούμενα μηνύματα, φωτεινά σκίτσα, σημειώσεις, ποιηματάκια, γλυκές συνταγές και σκέψεις... Καλοτάξιδο και αυτό!

Παραγγελίες: 6979 98 31 51

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΧΟΡΟΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ

Επίσης σας ενημερώνουμε για τις προσεχείς εκδηλώσεις του Συλλόγου μας:

  • •Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο Πεδίον του Άρεως, η χορωδία μας με τον δάσκαλο της Βαγγέλη Σαραντίδη, συμμετέχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής. Θα τραγουδήσουν κάλαντα και σκοπούς από τα νησιά του Β. Αιγαίου.

  • Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 12.00 μ.μ. συμμετέχουμε μαζί με τους καταστηματάρχες στην αγορά του Κοντοπεύκου στην οδό Χίου, σε χριστουγεννιάτικο κέρασμα με μουσική και χορό.

  • Την ίδια μέρα στις 20.00 το νεανικό μας τμήμα χορεύει χορούς από την Ικαρία στον Κολωνό, στην οδό Λένορμαν και Αλεξάνδρειας 35. Θα ακολουθήσει γλέντι στην ταβέρνα «ο Καραγκιόζης», στο Μπουρνάζι, στην οδό Τρώων 11, με μενού στα 16 € / άτομο.

  • Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος μας συμμετέχει στο έθιμο της φωτιάς «Κόλιντα Μπάμπω», μαζί με όλους τους Συλλόγους της πόλης μας. Το έθιμο θα αναβιώσει στην κεντρική Πλατείας της Αγίας Παρασκευής στις 19.00, με μουσική, χορό και κεράσματα.

Σας περιμένουμε όλους!

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software