ΓΣΑΠ: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
gsap 23 3 18
Α. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ-ΕΦΑΟΖ: 42-36
Δεκάλεπτα: 16-11,13-10,2-3,11-12
Μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι κορασίδες μας για να κάμψουν την αντίσταση, ενός
πολύ ανταγωνιστικού αντιπάλου και να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο
οι δύο ομάδες, μας πρόσφεραν ωραίες προσπάθειες στην επίθεση με πολύ καλούς συνδυασμούς, ενώ στο δεύτερο επικεντρώθηκαν κυρίως στην άμυνα (ενδεικτικό το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου),  με αποτέλεσμα  τα πολλά λάθη  και τις κακές  επιθετικές επιλογές.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθειά τους και ιδιαίτερα στην ομάδα μας
(αθλήτριες και προπονητή) για το τελικό αποτέλεσμα. Επόμενη και τελευταία αγωνιστική 
του πρωταθλήματος το Σάββατο 24/3 στις 18:00 με αντίπαλο τον ΑΣ ΛΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ στο
κλειστό του 1ου Γυμνασίου Κορωπίου.
ΓΣΑΠ (Χατήρας):Λούκα,Θεοφάνη,Πλώτα,Κυρκοπούλου,Κακοσούρη,Κωλέτση,Αλεξάνδρου,
Ζανίκα Κ, Ζανίκα Χ, Λιλικάκη , Δασκαλοπούλου, Γεωργοπούλου.
ΕΦΑΟΖ (Ζαμπακόλας):Καραματσούκη,Μπαλαγιάννη,Τσάτση,Δάφνη,Μανιφάβα,Καστανιά,
Τσαγγαριώλου, Γκιντώνη, Φελέκη, Λιόντου, Πουτερέ, Αλιφτήρα.
 
Β. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: ΓΣΑΠ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ: 36-46
Δεκάλεπτα: 12-11,8-12,5-12,11-11
Δεν κατάφεραν οι παγκορασίδες μας να φτάσουν στην πρώτη νίκη τους στο τουρνουά, παρά
την πολύ καλή τους εμφάνιση. Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο όπου τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και η αστοχία από μακρινή απόσταση, απέναντι στην άμυνα ζώνης, έδωσαν στον αντίπαλο σημαντικό προβάδισμα, χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε την ανατροπή την τελευταία περίοδο. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας και τον προπονητή για την προσπάθειά τους. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 31/3 στις 15:00 με αντίπαλο τον ΑΣ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΝΤΕΡΗ στο κλειστό του κολλεγίου.
ΓΣΑΠ(Ραρής):Αλεξάνδρου,Γιαννακού,Κυρκοπούλου,Φυρίγου,Ζανίκα,Κωλέτση,Κακοσούρη,
Κάκκου, Κολιού, Δασκαλοπούλου, Λούκα, Στρατηγού, Λάμπρου.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΓΣ(Σκαρόγιαννη):Μιχοπούλου,Ντόκο,Γιαννακοπούλου,Κεφαλά,Τσικοντούρη,
Καπογιαννάτου,Μπολένα,Κιούση,Χάσκα,Παναγοπούλου,Μακό,Γρηγορίου,Γεωργιάδη.
 
Γ. ΜΙΝΙ : ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ - ΓΣΑΠ: 28-40 
Οκτάλεπτα: 6-8, 8-2, 4-15, 2-7, 8-8 
Είναι γεγονός ότι η ομάδα μας, με αυτή την νίκη, θα κατακτήσει- σε ισοβαθμία με τον Γέρακα - την πρώτη θέση στον όμιλό της, έστω και αν κάνει δύο ήττες στους υπολειπόμενους δύο αγώνες για την λήξη του Τουρνουά. Είναι όμως προφανές ότι τα κορίτσια μας, ο προπονητής τους, η διοίκηση και με την συμπαράσταση των γονέων τους, δεν βλέπουν με αυτή την οπτική την συνέχεια του τουρνουά και θα επιδιώξουν την νίκη  στους επόμενους δύο αγώνες, έτσι ώστε να δικαιώσουν  την εξαιρετική παρουσία τους σε όλο το τουρνουά, τερματίζοντας αδιαμφισβήτητα πρώτοι. Οι μαθηματικοί υπολογισμοί δεν ταιριάζουν στις αρχές και την αγωνιστική μας φιλοσοφία. Σημειώνεται ότι ο αγώνας έγινε στο κλειστό του Κοντοπεύκου, όπου η ομάδα μας, λόγω αμοιβαιότητας, ήταν φιλοξενούμενη. Η ομάδα μας με εξαίρεση στη δεύτερη περίοδο, ήταν σε όλο τον αγώνα μπροστά στο σκορ και σε κανένα σημείο δεν απειλήθηκε. Στο τέλος όλες οι αθλήτριες και ο προπονητής τους πανηγύρισαν τη νίκη! Επόμενος αγώνα της ομάδας μας με τον ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (γήπεδο Μ.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, Κυριακή 15/4 στις 13:00).
 ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Αθανασίου): Σερεμετάκη, Φαράζογλου, Πατεράκη, Ευαγγελοπούλου, Ιντζόγλου, Καραμιχαλάκη, Ροβάκη, Τσούπι, Πενέλλη Ρ., Πενέλλη Λ. 
ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Τριανταφύλλη, Λυραντζάκη, Μήτση, Δασκαλάκη, Λιάρου, Σταμάτη, Κανιστρά, Κατωμέρη, Βασιλειάδη, Κέντρου .
 
 
Δ. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 
 Όπως όρισε η διοργανώτρια αρχή, ο χαρακτήρας του τουρνουά είναι αναπτυξιακός, διεξάγεται κυρίως για τη χαρά της συμμετοχής των μικρών αθλητριών για να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα, απαγορεύεται η αναγραφή του σκορ στον πίνακα του γηπέδου και δεν θα υπάρξει πρωταθλήτρια ομάδα. Ο Σύλλογός μας, συμφωνώντας με αυτήν την φιλοσοφία, συμμετέχει με δύο ομάδες όπως και στην αντίστοιχη περσινή περίοδο.
 
ΟΜΑΔΑ Α: ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ – ΓΣΑΠ
Τα κορίτσια μας έδωσαν  ένα πολύ όμορφο εκτός έδρας  αγώνα,  επί της αξιόμαχης ομάδας της Φιλοθέης. Η ομάδα μας είχε  πάθος και μαχητικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο τέλος η χαρά της συμμετοχής συμπληρώθηκε και με την επίτευξη της νίκης, η οποία πανηγυρίστηκε από μικρούς και μεγάλους. 
Επόμενος αγώνας ο «εμφύλιος»  του συλλόγου μας όπου θα συγκρουστούν η ομάδα Α με την ομάδα Β του ΓΣΑΠ ! (Κοντόπευκο, Κυριακή 1/4 στις 13:15) 
ΑΟ ΦΙΛΟΘΕΗΣ (Τασάκος): Κολλάρου, Μπουρντένη, Δουρβετάκη, Χατζηγεωργίου, Τασάκου, Ευστρατοπούλου, Θεοδωρογιαννοπούλου, Τσέλε, Ευστρατοπούλου, Κούρου, Ηρειώτη, Ψαράκτη
ΓΣΑΠ (Ραρής): Δασκαλάκη, Πολυμένου, Καφετζή, Δερμιτζάκη, Σινάνογλου, Παγίδα, Οικονομάκου Κ., Οικονομάκου Ι., Σάββα, Μαντζαφίνη, Κοντογιωργάκη, Λάγγα, Παραπαγκίδου.
 
ΟΜΑΔΑ Β: ΓΣΑΠ  – ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ
Tην Κυριακή 18 / 03 διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον Κρόνο Γέρακα για το Τουρνουά της ΕΣΚΑ. Οι μικρές αθλήτριες του συλλόγου μας, υπό την καθοδήγηση της Λάουρας  Νιτουλέσκου και της Σοφίας Καράμπελα, μας έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι «δεν καταλαβαίνουν στα δύσκολα» απέναντι σε μεγαλύτερες σε ηλικία αντιπάλους. Η μαχητικότητά τους καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα καθώς και οι αντιδράσεις τους όταν αγωνίζονταν ή καθόντουσαν στον πάγκο, μας έκαναν να βεβαιωθούμε πως έχουμε γίνει ΟΜΑΔΑ. Η ευγενική συμπεριφορά του διαιτητή ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΛΟΥ και ο τρόπος που αντιμετώπισε τις παίκτριες ήταν υποδειγματικός και σίγουρα στα πρότυπα που οραματίζεται η ΕΣΚΑ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗ που προσέφερε τις υπηρεσίες της ως γιατρός του αγώνα, αποδεικνύοντάς μας πως οι γονείς των αθλητριών μας ενδιαφέρονται πραγματικά για όλα τα τμήματα. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον ΦΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ των καθαριστηρίων Seco Dry Clean (Αγίας Τριάδος 20) που αποτελεί τον χορηγό και τον υποστηρικτή της ομάδας JUNIOR καλύπτοντας όλα τα έξοδα του αγώνα.
ΓΣΑΠ Β (Νιτουλέσκου, Καράμπελα) : Οικονόμου, Συρίγου, Νίκου, Κεχρή, Καφετζή, Τούτση, Δερμιτζάκη, Μηλιώνη,  Παπακωνσταντίνου, Αθανασοπούλου, Μπόμπου, Βερτοπούλου, Οικονομάκου, Λιοντάκη
 
             
• ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ 4η ΘΕΣΗ της Α2 – Νότιος Όμιλος
• ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ στα PLAY-OFFS με τον ΣΠΟΡΤΙΓΚ για την πρόκριση στον ΤΕΛΙΚΟ
   
Α. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: ΓΣΑΠ- ΜΕΛΙΣΣΙΑ: 61-58
Δεκάλεπτα: 18-17, 19-18, 20-13, 4-10
To «ντέρμπι» των βορειοανατολικών προαστίων, με έπαθλο την καλύτερη κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα,  βρήκε νικήτρια την ομάδα μας, η οποία  βρίσκεται στην τιμητική 4η θέση και αν δεν γίνει καμία έκπληξη θα τερματίσει σε αυτήν. Το α’ ημίχρονο ήταν πραγματικό ντέρμπι, με την ομάδα μας να διατηρεί ένα πολύ μικρό προβάδισμα. Στο γ’ δεκάλεπτο διευρύναμε τη διαφορά και μπήκαμε στο δ’ δεκάλεπτο με ένα «μαξιλάρι» εννέα πόντων. Τα Μελίσσια με αντεπίθεση διαρκείας ροκάνισαν τη διαφορά, αλλά το μυαλωμένο παιχνίδι της ομάδας μας το τελευταίο τρίλεπτο και η πολύ καλή άμυνά μας, δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η ανατροπή. Την μεθεπόμενη Κυριακή στις 01/04, η ομάδα μας θα πάει στην Κω για να κατοχυρώσει με νίκη την 4η θέση στην Α2 του Νότιου Ομίλου. Για άλλη μια Κυριακή φύγαμε ευχαριστημένοι από το Κοντόπευκο και αυτό το οφείλουμε στις προσπάθειες των αθλητριών και των προπονητών μας.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Πεσκατζίου 8, Γρίσπου 5, Βαμβακά 14, Κλείτσα 6, Πολιτοπούλου 18(4), Σαπαλίδου, Πετυχάκη Χρ. 6, Αμίτση, Κούκη 4.
ΜΕΛΙΣΣΙΑ (Μάλαμα, Πατρινός): Καραβέλη 7(1), Σατρατζέμη 2, Αθανασίου 8(2) Κοιλιαρίδη 3(1), Σταμούλη, Χιώτη 11, Γιαννακοπουλου 8(1), Κανέλλου 19.
 
Β. ΝΕΑΝΙΔΕΣ: :  ΓΣΑΠ  - ΑΕΚ Περιστερίου:    56–34
Δεκάλεπτα :  14-07,  13-14, 14-03, 15-10
Με νίκη τελείωσε η ομάδα των νεανίδων μας την Τετάρτη 14/03 απέναντι στην ΑΕΚ Περιστερίου σε εξ αναβολής αγώνα την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος κατακτώντας την δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και την προπονήτριά τους για την εξαιρετική παρουσία τους σε όλο το  πρωτάθλημα. Ο αγώνας με την ΚΑΟ Λυκόβρυσης δεν θα διεξαχθεί λόγω απόσυρσής της από το Πρωτάθλημα. Τώρα η ομάδα μας ρίχνεται στην μάχη των play-offs με το Σπόρτιγκ την ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 21:30 στο Κοντόπευκο με στόχο την πρόκριση στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.
ΓΣΑΠ (Αργυρίου):    Χονδροπούλου, Πλώτα 12,  Μπεζαίτη 3, Αμίτση 3(1),  Σαπαλίδου 8, Κανιαδάκη 4,  Τοτώνη 4,  Κούκη 14,  Δαμουλάκη 4,  Ζανίκα, Χριστοδούλου, Χριστοπούλου 4.
ΑΕΚ Περιστερίου  (Κόμης): Γαλιατσάτου, Βελιώτη 7(1), Σκιαδά 4,  Μαλαπάνη 3, Πανοπούλου 1, Τουλούπη 2, Τζίβα 13, Κυριμάκη 4.
 
Δημ/ση : 23/3/2018

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software