ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ

| Νέα Συλλόγων-Φορέων
KORYBANTES
Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών και παραδοσιακού τραγουδιού του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής «ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ» έχουν ξεκινήσει. Σας περιμένουμε να ενταχθείτε και εσείς στη μεγάλη παραδοσιακή μας οικογένεια . 
Δάσκαλος παραδοσιακών χορών : κος. Πελέκης Ιάκωβος .
Δασκάλα παραδοσιακού τραγουδιού : κα. Βαϊρλή Έφη . 
Το πρόγραμμα των  μαθημάτων για τα τμήματα που λειτουργούν στο σύλλογο μας για το έτος 2016-2017 είναι ως εξής : 
 korivantes 14 10 16
 Τα μαθήματα των τμημάτων παραδοσιακού χορού που γίνονται τις ημέρες Δευτέρα & Τετάρτη , θα πραγματοποιούνται στο φιλόξενο χώρο του 7ου δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Αρτέμωνος . Τα υπόλοιπα μαθήματα των ημερών Τρίτης , Πέμπτης και Παρασκευής θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του συλλόγου μας επί της οδού Λαγκαδά 33 . 
Εκτός από τα παραπάνω τμήματα , σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , μπορούν να λειτουργήσουν παιδικά – εφηβικά τμήματα , καθώς επίσης και πρωινά τμήματα. 
Τρόποι επικοινωνίας 
Πελέκης Ιάκωβος : +30 6946045723
Κόλλια Μαρία : +30 6945404992
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
 Δημ/ση : 14/10/2016

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software