Με πρωτοβουλία του Δήμου Αγ. Παρασκευής ξεκινούν δωρεάν προγράμματα άθλησης για μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου

| Νέα του Δήμου
Με πρωτοβουλία του Δήμου Αγ. Παρασκευής ξεκινούν δωρεάν προγράμματα άθλησης για μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου

Γ. Μυλωνάκης: «Εστιάζουμε στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ατόμων τρίτης ηλικίας δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαύσουν χωρίς κόστος, τα αγαθά του αθλητισμού»

Από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου ξεκινά η λειτουργία τμημάτων άθλησης για άτομα τρίτης ηλικίας που είναι μέλη του ΚΑΠΗ του Δήμου Αγ. Παρασκευής.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με τα Κ.Α.Π.Η και η συμμετοχή των μελών θα είναι δωρεάν.

Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται υπό το συντονισμό και την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Άθλησης, Ευεξίας και Ενεργού Τρόπου Ζωής Π. Διακογιάννη, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Ενδυνάμωσης και Αμεα Α. Γάκη και Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής & Εντεταλμένης Συμβούλου Δομών (Κ.Α.Π.Η., Δημοτικά Ιατρεία) Θ. Νικολούλια.

Το Πρόγραμμα

 

Ειδικότερα σύμφωνα με το Πρόγραμμα Άθλησης:

  • Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 11:30 π.μ. έως και τις 12:30 μ.μ, για τα μέλη του Β’ ΚΑΠΗ, θα πραγματοποιείται πρόγραμμα άθλησης από έναν προπονητή Φυσικής Αγωγής, στην αίθουσα άθλησης κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου ποδοσφαίρου, του Αθλητικού Κέντρου επί των οδών Αιγαίου Πελάγους και τέρμα Νότου.
  • Αντίστοιχα κάθε Τρίτη και Πέμπτη κατά τις ίδιες ώρες, θα υλοποιείται το πρόγραμμα για τα μέλη του Ά ΚΑΠΗ από έναν προπονητή Φυσικής Αγωγής στην αίθουσα γυμναστικής του 2ουορόφου, επί της οδού Παπαρηγοπούλου 61, περιοχής Κοντοπεύκου.

Επισημαίνεται πως προϋπόθεση συμμετοχής για το κάθε μέλος, προς διασφάλιση της προστασίας της υγείας του, είναι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης καρδιολόγου/παθολόγου, όπου θα βεβαιώνεται ότι το άτομο είναι υγιές και μπορεί να συμμετάσχει σε αθλητική δραστηριότητα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής.  

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software