Η Αγία Παρασκευή στα γαλανόλευκα

| Νέα του Δήμου
Η Αγία Παρασκευή στα γαλανόλευκα

Με τα χρώματα της γαλανόλευκης πλημμύρισε σήμερα το πρωί η κεντρική πλατεία της πόλης μας, αλλά και η «καρδιά» της Αγίας Παρασκευής. Η Εθνική Επέτειος της Επανάστασης της 25ης Μαρτίου 1821 τιμήθηκε με λαμπρότητα παρουσία πλήθους κόσμου.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα. Έφη Καψοκεφάλου, Αντιδήμαρχοι, επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι των συλλόγων και φορέων της πόλης, αλλά και του κοινωνικού και πνευματικού κόσμου.

parelasi800

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της παρέλασης οι μαθητές των σχολείων  της πόλης μας, που «έκλεψαν» την παράσταση και κέρδισαν δικαιότατα το θερμό χειροκρότημα των κατοίκων της πόλης.   

parelasi801

Το πρόγραμμα των Εορτασμών ξεκίνησε με την Επίσημη Δοξολογία, ακολούθησε κ κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων και ακολούθως στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

parelasi802

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέλασης, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του ΠΑΟΔΑΠ παιάνιζε Εθνικά εμβατήρια, ενώ έδινε το… βήμα.

parelasi803

parelasi805

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software