Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τίμησε τη μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

| Νέα του Δήμου
Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής τίμησε τη μνήμη του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σε μια σεμνή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Εθνομάρτυρα Ευαγόρα Παλληκαρίδη», ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς, εξ’ ονόματος του Δήμου, τίμησε τη μνήμη και τη θυσία του Ήρωα Παλληκαρίδη στον αγώνα των Ελληνοκυπρίων 1955-1959.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, ανήμερα της συμπλήρωσης των 66 χρόνων από τον απαγχονισμό του Ελληνοκύπριου Ήρωα (13 Μαρτίου 1957) κατέθεσε στεφάνη στην προτομή του, ενώ τρισάγιο έψαλλε ο πατέρας Αθανάσιος από τον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία.

pallikaridis800

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, οι Αντιδήμαρχοι, Νικόλαος Μαλάμος, Βασίλης Σάρκουλας, Νίκος Κωβαίος, ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης-Αλέκος Κοντόπουλος, Γιάννης Δερματάς, ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Θοδωρής Μπουρλιάσκος, ενώ εκ μέρους των Κυπρίων, το παρών έδωσε η κα. Σοφία Παπανικολάου και ο πρώην Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Σταύρος Χαραλάμπους.

pallikaridis801

 

Γραφτείτε στο newsletter

Επιλέξτε παρακάτω σε ποια λίστα ανήκετε.


Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κοινωνία της Πληροφορίας»,στο πλαίσιο του Γ’ ΚΠΣ, κατά 80% από την Ε.Ε. (ΕΤΠΑ) και 20% από εθνικούς πόρους.


e-genius.gr ...intelligent web software